Nyhetsarkiv

Läs om det senaste som händer här hos oss!

Få en insyn i Klimatgruppens arbete. Här kan du läsa om det senaste nyheterna från oss! 

Nytt projekt på Göteborgs Energi

RYA KVV är ett nytt projekt där vi bytt ut ett gammalt vätskekylaggregat som kyler kontor och ställverk. Vätskekylaggregatet är av fabrikatet  Clivet, modell WSAT-YSC4  ett av dom första levererade i världen från fabriken i år med det miljövänliga köldmediet R32 ( GVP 675) kyleffekt 350 KW

klimatgruppen reportage

Läs reportaget om oss i Kyla & Värme!

Vi har fått äran att vara med i branschtidningen Kyla & Värme! I artikeln kan ni läsa om hur vi halverade energianvändningen på Lindholmen!

“Inga borrhål i marken, ingen kylmedelskylare på taket, utan lasterna balanseras inom fastigheten. Så har man lyckats halvera den köpta energin i tre fastigheter på Lindholmen i Göteborg…”

Vi anställer en ny medarbetare!

Du läste rätt! Vi anställer nu en Kyltekniker. Som tekniker hos oss arbetar du med samtliga kylanläggningar, t.ex. med vätskekylaggregat där driftsättning samt felsökning. 

Vi står starka trots Covid-19

Covid-19 har helt klart förändrat vår vardag. Våren var för oss och många andra tuff, sommaren lika så. Trots det stannade inte vardagen av, vi fick ta nya tag, lära oss att använda tekniken på ett nytt sätt och att videomöten blev det nya normala. Man får lära sig att anpassa sig och det gör vi. Vi står starka trots den tuffa tid som varit och som vi förmodligen fortfarande står inför. Vi tar försiktighetsåtgärder och ser alltid till att våra medarbetare och vår ledning är friska och krya under kontakt med varandra och kunder. Är vi sjuka stannar vi hemma och händerna tvättar vi ofta.   

Vi tar fram professionella lösningar till ditt inomhusklimat, samt monterar och servar anläggningen. Vi har certifiering för att utföra myndighetskontroller på din kyl- eller värmepumpanläggning. Vi hoppas på ett samarbete som får er att bli en nöjd kund!

2020 Klimatgruppen i GBG AB