Våra referenser

Se ett urval av våra nöjda kunder nedan!

salt och sill

SALT & SILL

Salt & sill är ett hotell beläget i Bohuslän på vackra Klädesholmen. Faktum är att Salt & Sill också inte bara är ett hotell utan också en restaurang som med åren har kommit att bli internationellt känd för sina fantastiska kreationer. Utöver hotell och restaurang erbjuder också Salt & Sill konferens- och eventlokaler. 

För Salt & Sill har vi fått det angenäma uppdraget att installera kylaggregat till deras hotellrum. Salt & Sill ville utrusta samtliga rum med ett kyl samt värmepumpsaggregat och de önskade även att dessa var så klimatvänliga som möjligt. De hade också en önskan att dessa installerades på ett så tilltalande sätt som möjligt. 

Vi på Klimatgruppen utrustat samtliga rum med ett kyl- och värmepumpsaggregat med köldmedium R32. Att vi har valt R32 till hotellrummen beror på att den typen av köldmedium har ett lågt GWP vilket i sin tur gör det till ett mer miljövänligt val.

Aggregaten är också utrustade med den senaste kompressortekniken som levererar A+/4,1 i SCOP, (Seasonal Coefficient Of Performance). Vi har också valt en mer tilltalande design så att anläggningen smälter in på ett mer tilltalande sätt i rumsmiljön.  

Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg äger, utvecklar och förvaltar fastigheter. De fokuserar på att utveckla attraktiva stadsmiljöer med ett blandat innehåll såsom kontor, handel, boende, service, kultur och utbildning.

En av våra nöjda kunder är Atrium & Ljungberg. Vi har utfört ett stort energiprojekt bland annat som gjort att de halverat sin energi kostnad. Vi är väldigt stolta över vårt jobb med dem och ser fram emot ett långt samarbete framöver. Vårt arbete med Atrium Ljungberg har också blivit omnämnt i en artikel i tidningen Kyla & Värme, läs gärna hela artikeln nedan!

Hot Screen

Hot Screen är ett tryckeri som riktar in sig på att framställa värmetransfer med hög kvalitet. Bolaget har varit i branschen sedan 1991 och är idag ett av Nordens största tryckeri när det kommer till värmetransfer.   

I vårt samarbete med Hot Screen så installerade vi en processkyla. När det kommer till industrikyla så är kyla oftast en viktig del i kundens verksamhet och rätt temperatur kan vara direkt avgörande. Därför var vi, och är vi, alltid noga med driftsäkerhet och kvalitet. Detta gjorde Hot Screen till en nöjd kund som vi är glada att ha ett samarbete med. 

Hemglass

Med hög kvalitet och mycket glädje säljer Hemglass glass till svenska hem. Sedan 1968 har Hemglass varit främst i sin bransch och är fortfarande den främsta glassleverantören vi har i Sverige. 

Vi har under lång tid haft ett nära samarbete och avtal med Hemglass där vi servar och ombesörjer kylan för deras kända glassbilar. Vi är stolta över att ha Hemglass som en av våra kunder och ser fram emot ett fortsatt nära samarbete. 

Kan vi hjälpa dig?
Läs mer om våra tjänster här!

Vi gör allt för att du som kund ska bli nöjd med ditt inomhusklimat!

Vi tar fram professionella lösningar till ditt inomhusklimat, samt monterar och servar anläggningen. Vi har certifiering för att utföra myndighetskontroller på din kyl- eller värmepumpanläggning. Vi hoppas på ett samarbete som får er att bli en nöjd kund!

2020 Klimatgruppen i GBG AB