Våra referenser

Se ett urval av våra nöjda kunder nedan!

Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg äger, utvecklar och förvaltar fastigheter. De fokuserar på att utveckla attraktiva stadsmiljöer med ett blandat innehåll såsom kontor, handel, boende, service, kultur och utbildning.

En av våra nöjda kunder är Atrium & Ljungberg. Vi har utfört ett stort energiprojekt bland annat som gjort att de halverat sin energi kostnad. Vi är väldigt stolta över vårt jobb med dem och ser fram emot ett långt samarbete framöver. Vårt arbete med Atrium Ljungberg har också blivit omnämnt i en artikel i tidningen Kyla & Värme, läs gärna hela artikeln nedan!

Hot Screen

Hot Screen är ett tryckeri som riktar in sig på att framställa värmetransfer med hög kvalitet. Bolaget har varit i branschen sedan 1991 och är idag ett av Nordens största tryckeri när det kommer till värmetransfer.   

I vårt samarbete med Hot Screen så installerade vi en processkyla. När det kommer till industrikyla så är kyla oftast en viktig del i kundens verksamhet och rätt temperatur kan vara direkt avgörande. Därför var vi, och är vi, alltid noga med driftsäkerhet och kvalitet. Detta gjorde Hot Screen till en nöjd kund som vi är glada att ha ett samarbete med. 

Hemglass

Med hög kvalitet och mycket glädje säljer Hemglass glass till svenska hem. Sedan 1968 har Hemglass varit främst i sin bransch och är fortfarande den främsta glassleverantören vi har i Sverige. 

Vi har under lång tid haft ett nära samarbete och avtal med Hemglass där vi servar och ombesörjer kylan för deras kända glassbilar. Vi är stolta över att ha Hemglass som en av våra kunder och ser fram emot ett fortsatt nära samarbete. 

Kan vi hjälpa dig?
Läs mer om våra tjänster här!

Vi gör allt för att du som kund ska bli nöjd med ditt inomhusklimat!

Vi tar fram professionella lösningar till ditt inomhusklimat, samt monterar och servar anläggningen. Vi har certifiering för att utföra myndighetskontroller på din kyl- eller värmepumpanläggning. Vi hoppas på ett samarbete som får er att bli en nöjd kund!

2020 Klimatgruppen i GBG AB