Kyl och frysanläggningar

Klimatgruppen är din partner när det kommer till kyl och frysanläggningar!

Kyl och frysanläggningar

Klimatgruppen är din partner när det kommer till kyl och frysanläggningar!

Vi erbjuder kyl- och frysaggregat som är ekonomiska, miljöanpassade och hållbara

Vi skapar rätt helhetslösningar som är energismarta och långsiktiga. Vi tar inte bara hänsyn till kvalitets-, miljö och energiaspekter. Vi skapar även rätt förutsättningar för en hållbar och långsiktig drift, allt för att det ska passa just er budget och framtida utveckling. Miljöaspekten är A & O för oss, därför fokuserar vi just på långsiktiga åtgärder. Allt för att ditt aggregat ska hålla en så bra standard som möjligt många år framöver.

Därför ska du välja Klimatgruppen...

Vi hjälper dig med en väl genomförd och högkvalitativ installation och service av kylanläggningar

Oavsett produkt eller fabrikat löser vi det åt våra kunder. Vi installerar alla typer av fabrikat och utför såklart service på samtliga. Teckna ett serviceavtal med oss för långsiktig trygghet.

Våra kyltekniker har så klart kylcertifiering

Våra servicemedarbetare är kvalificerade och såklart certifierade för att lösa jobbet åt dig. Vi har lång erfarenhet och vi nöjer oss aldrig innan du som kund är 100% nöjd.

Du kan känna dig trygg med din kyl- och frysanläggning

Genom lång och gedigen erfarenhet som kyl&frysinstallatörer hjälper vi dagligen både industrier och företag med deras kyl- och frysanläggningar.

Våra certifieringar

Du kan känna dig trygg med oss. Vi har så klart de certifieringarna som krävs.

Är du intresserad av någon utav våra tjänster?

Skicka iväg ett mail till oss här så tar en säljare kontakt med dig!

    Vi tar fram professionella lösningar till ditt inomhusklimat, samt monterar och servar anläggningen. Vi har certifiering för att utföra myndighetskontroller på din kyl- eller värmepumpanläggning. Vi hoppas på ett samarbete som får er att bli en nöjd kund!

    2020 Klimatgruppen i GBG AB