Luftkonditionering

Vi hjälper dig att få rätt klimat på din arbetsplats eller fastighet! 

Luftkonditionering

Vi hjälper dig att få rätt klimat på din arbetsplats eller fastighet! 

En bra luftkonditionering påverkar din arbetsprestation positivt!

Du och dina medarbetare, eller din personal, mår helt klart bäst i rätt klimat. Vi på Klimatgruppen hjälper till att få rätt klimat på din arbetsplats eller i din fastighet, för ökad koncentration och effektivitet.

Ett gott arbetsklimat är verkligen viktigt för att människorna som arbetar på ett företag ska trivas, vilket skapar förutsättningar för att företagets verksamhet ska fungera bra.

Varför välja Klimatgruppen för luftkonditionering?

Vi har gedigen erfarenhet och har varit aktiva i branschen i 40 år

Med över 40 års erfarenhet i branschen är vi det självklara valet för dig när det gäller bland annat luftkonditionering, i Göteborg med omnejd. Vi anpassar oss efter dina behov och tar oss an ett helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service, allt för att du ska känna dig trygg som kund!

Vi har stort fokus på kvalitet

Du som kund är viktigast för oss! Vi sätter oss in i din verksamhet och tar fram den lösning som täcker just dina behov, oavsett vad det gäller, det kan vara en installation, service eller underhåll. Vi tillhandahåller så klart enbart certifierade tekniker och kvalitetsprodukter.

Vi har smarta lösningar

Vi jobbar så klimat-och energismart som möjligt. Vi ser till att ni får en lösning som är långsiktig och räknar in långsiktiga driftkostnader. Vi erbjuder smarta lösningar som inte bara är bra för miljön utan som även sparar dina pengar.

Våra leverantörer

Vi servar, reparerar och installerar alla marknadens aggregat. Se ett urval nedan.

Är du intresserad av någon utav våra tjänster?

Skicka iväg ett mail till oss här så tar en säljare kontakt med dig!

Vi tar fram professionella lösningar till ditt inomhusklimat, samt monterar och servar anläggningen. Vi har certifiering för att utföra myndighetskontroller på din kyl- eller värmepumpanläggning. Vi hoppas på ett samarbete som får er att bli en nöjd kund!

2020 Klimatgruppen i GBG AB