Lediga jobb

Vill du också vara med och arbeta för ett klimatsmartare samhälle? Här finns våra lediga jobb just nu. Du kan också göra en spontanansökan nedan om du inte finner ett jobb som passar dig. Varmt välkommen med din ansökan!


Lediga jobb

Vill du också vara med och arbeta för ett klimatsmartare samhälle? Här finns våra lediga jobb just nu. Du kan också göra en spontanansökan om du inte finner ett jobb som passar dig. Varmt välkommen med din ansökan!


Kyltekniker

Som tekniker hos oss arbetar du med samtliga kylanläggningar, t.ex. med vätskekylaggregat där driftsättning samt felsökning blir huvuduppgiften. Du arbetar självständigt men även i team. Tjänsten förläggs huvudsakligen i Göteborg med omnejd. I rollen som tekniker har du stor frihet under ansvar med möjlighet att fatta egna beslut. 

Erfarenhet som behövs för jobbet:

  • Kylcertifikat 
  • Elkunskap
  • B-körkort

Om du hellre önskar att maila in din ansökan själv till oss istället för att använda formuläret ovan, maila då till info@klimatgruppen.com

SPONTANANSÖKAN

Fanns det ingen utannonserad tjänst, eller hittade du inget jobb som passar dig just nu? Skicka då iväg en spontanansökan till oss. Välkommen med din ansökan!

Om du hellre önskar att maila in din ansökan själv till oss, istället för att använda formuläret ovan, maila då till info@klimatgruppen.com

Vi tar fram professionella lösningar till ditt inomhusklimat, samt monterar och servar anläggningen. Vi har certifiering för att utföra myndighetskontroller på din kyl- eller värmepumpanläggning. Vi hoppas på ett samarbete som får er att bli en nöjd kund!

2020 Klimatgruppen i GBG AB