Lediga jobb

Vill du också vara med och arbeta för ett klimatsmartare samhälle? Här finns våra lediga jobb just nu. Du kan också göra en spontanansökan nedan om du inte finner ett jobb som passar dig. Varmt välkommen med din ansökan!


Lediga jobb

Vill du också vara med och arbeta för ett klimatsmartare samhälle? Här finns våra lediga jobb just nu. Du kan också göra en spontanansökan om du inte finner ett jobb som passar dig. Varmt välkommen med din ansökan!


Vi söker kyltekniker

Vi söker just nu efter tre kyltekniker/kylmontörer att utöka vårt team i Västra Göteborg med. Hos oss arbetar ett gäng glada göteborgare med lång erfarenhet inom kylbranschen. I vårt team hittar du allt från kylingenjörer till projektledare vilka alla strävar mot samma självklara vision – att vara den självklara partnern till våra kunder när det kommer till klimat, service och energioptimering. 

Vi söker nu dig som vill arbeta med allt från felsökning till underhåll, montering och igångkörning av diverse kylanläggningar. Du som söker är antingen utbildad kyltekniker, rörläggare eller elektriker gärna med ett eller ett par års erfarenhet. Saknar du kylutbildning är detta något vi hjälper till med på plats internt och externt. Vi söker även dig som vill montera kylaggregat i första hand splitt eller condensing units. Vi jobbar med de flesta kylaggregat på marknaden och ser gärna att du är bekväm med detta. Du kommer både arbeta själv och tillsammans med andra i Göteborg med omnejd. 

Kvalifikationer vi meriterar: 

B-körkort 

Kylcertifikat

Elkunskap

En lösningsorienterad personlighet

Ett glatt humör

Detta erbjuder vi dig: 

Telefon

Tjänstebil

Kollektivavtal

Företagshälsovård

Friskvårdsbidrag – exempelvis till gym

Utbildningar och kurser (internt & externt)

Stora möjligheter att växa inom företaget

Vi är ett glatt gäng som arbetar på Klimatgruppen och vi hittar ofta på roliga personalaktiviteter tillsammans. Vi ser fram emot att höra ifrån dig och välkomna dig in i gänget. Skicka in din ansökan så fort du kan intervjuer sker löpande. Trevlig sommar!

I din ansökan ser vi gärna att du bifogar CV och personligt brev tillsammans med en kort introduktion om vem du är.

Har du frågor eller önskar du hellre att introducera dig via telefon är du varmt välkommen att kontakta oss även där. Vårt nummer är: 031-3204220. 

SPONTANANSÖKAN

Fanns det ingen utannonserad tjänst, eller hittade du inget jobb som passar dig just nu? Skicka då iväg en spontanansökan till oss. Välkommen med din ansökan!

Om du hellre önskar att maila in din ansökan själv till oss, istället för att använda formuläret ovan, maila då till info@klimatgruppen.com

Vi tar fram professionella lösningar till ditt inomhusklimat, samt monterar och servar anläggningen. Vi har certifiering för att utföra myndighetskontroller på din kyl- eller värmepumpanläggning. Vi hoppas på ett samarbete som får er att bli en nöjd kund!

2020 Klimatgruppen i GBG AB