Vi tar fram professionella lösningar för ditt perfekta inomhusklimat! 

– Vi kan klimat. Våra medarbetare är kvalificerade och såklart certifierade för att utföra ditt kyl- och värmeprojekt.

Klimatgruppen SEDAN 2011

Vi sätter alltid kunden i första rum.

Vår vision är att alltid vara din självklara partner när det kommer till klimat, service och energioptimering. Vi har sedan vår start 2010 erbjudit tjänster för service, installation, och leverans av kyl- och värmepumpsanläggningar. Vårt mål är alltid att skapa trygga, bekväma och trivsamma avtal för dig och ditt kontor eller din industrilokal. Vi har alltid haft vårt fokus på kunden och nöjer oss aldrig innan vi nått ett slutresultat kunden är nöjd med. Vi är i dagsläget flera stycken som jobbar ifrån vårt kontor i Göteborg, beläget i  Västra Frölunda med närhet till både centrala Göteborg och de stora motorlederna. 

Vill du veta mer om våra tjänster? Klicka dig in nedan och läs mer!

Vi vill lära oss mer om dig som kund så låt oss lära känna din verksamhet och ditt behov så vi noggrant och kostnadseffektivt kan komma fram till en lösning som gynnar er. På Klimatgruppen arbetar vi endast med kvalificerade ingenjörer inom installation, service och projektering. Alla våra tekniker är självklart certifierade och kvalificerade att sköta jobbet.

Våra kunder är allt från stora industrier till mindre företag, serverhallar, hotell och fastigheter. Vi levererar anläggningar och servicelösningar till alla som önskar och vår breda kompetens och serviceförmåga innebär att vi kan erbjuda helhetslösningar till dig som kund. Vi vill att du ska göra det du är bäst på, så löser vi resten! Kontakta oss gärna om du vill veta mer om vad vi kan erbjuda dig och ditt företag.  

Vårt miljötänk

För oss på Klimatgruppen är miljö och miljötänk A och O. Vi strävar alltid efter att vara framstående och nytänkande när det kommer till ny teknik som kan göra ditt och vårt arbete mer effektivt, energisnålt och hållbart. Vi vill göra allt vi kan göra för att just ditt projekt och bygge ska bli så miljösmart som möjligt. 

Ett hållbart och miljösmart tänk ligger i framkant därför fokuserar vi mycket på just energioptimering. Vi har sänkt våra kunders energikostnader med X mycket och det är vi stolta över. 

Vi ser alltid till att göra rent hus efter oss och lämnar ingenting åt slumpen. Driftsäkerhet och utsläppskontroll värderarar vi alltid främst. Trygghet och bekvämlighet kommer därför som en självklarhet för våra kunder. Tillsammans kan vi få vår bransch in i en mer hållbar riktigt, välkommen att följa med oss på vår resa!

Vi är miljödiplomerade av Svensk Miljöbas

Detta har vi blivit tilldelade efter att vi som organisation och företag har: 

 • En aktuell miljöutredning där de betydande miljöaspekterna har kartlagts. 
 • En miljöpolicy, mål och en handlingsplan 
 • Genomfört konkreta miljöförbättringar
 • Utbildat samtliga medarbetare i grundläggande miljökunskap 
 • Förankrat och redovisat miljöarbetet 
 • En dokumenterad rutin för avvikelsehantering 
 • Godkänts vid en revision av såväl dokumenterat som praktiskt miljöarbete

VILL DU JOBBA HOS OSS?

Vi söker ständigt efter nya, kompetenta, engagerade och drivna medarbetare som vill vara en del i vårt team. Hittar du ingen tjänst som passar dig så kan du skicka in en spontanansökan, så kan vi ta det vidare därifrån. 

Är du intresserad av någon av våra tjänster?

Skicka ett mail till oss här så tar en säljare kontakt med dig

  Vi tar fram professionella lösningar till ditt inomhusklimat, samt monterar och servar anläggningen. Vi har certifiering för att utföra myndighetskontroller på din kyl- eller värmepumpanläggning. Vi hoppas på ett samarbete som får er att bli en nöjd kund!

  2020 Klimatgruppen i GBG AB